Saturday, July 28, 2012

Mari Berpesta

Orang rumah kat luar rumah sepanjang hari ni.
PARTY!!!*

*By party I mean play with my action figures, read comics, superheroes movies marathon, cuci mata tengok action figure online, cheese burger and cupcakes. Yeay ~

11 comments:

Joey said...

u mean dia pegi kerja kah??

well, hari sabtu tempat dia kerja rasanya memang ramai orang. :p

Iffah Afeefah said...

TERLALU MERAH

rase nak buat citer berdarah2

party jugak kan?

PinQib said...

hee.. best sangat ke xtvt tu semua?? =D

dill said...

par-tayh!

dill.

Asrul "iLham" Sany said...

Joey : dia gathering ngan geng2 dia rini... Sy jd bujang utl 1 hari hahaha

amirul ilham said...

JOM JOIN CONTEST SAYA
http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/07/contest-1st-timesaya-nak-kad-raya-dari.html

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

that the great pesta gituew
enjoyyyyyy!

Tukang Karut said...

ermmm... no party2 ma... time to tdo party..

Nong Andy said...

biar betul ko iffah nak buat citer berdarah hehehe...

a.. saya nak join party boleh??

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

heheh party cara baru~ bebas maksiat n drunk..hehe

Hanie Dew said...

separuh dr aktiviti,ko best.esp part movie marathon,baca komik tu.wahaahaha..tp sempt ke nak buat suma tu dlm sehari.

Followers