Tuesday, February 8, 2011

Kata Kawan-kawan

Antara ayat-ayat dari kawan-kawan yang saya rasa sangat best untuk saya pada masa sekarang.

"Setiap orang ada market sendiri" - Nik Shah (bercakap pasal bentuk badan, muka dan perangai setiap orang yang berbeza)

"Aku terima kau seadanya sebab kau kawan aku" - Siti Fairuz (apabila bercakap pasal saya)

"Aku tak akan lupakan kau, asalkan kau tak lupakan aku" - Nada Haifaa (ketika saya beritahu dia, saya ada penyakit mudah lupakan orang apabila orang itu langsung tidak hubungi saya dalam tempoh 6 bulan)

"Sedih macam mana pun, dia bukan you punya pun" - Rizal (ketika saya rasa cam hampagas lepas break up dengan ex saya)

"Bila-bila u mAu....ckp jE..aNytimE 0n da sp0t u !!" - cik Lara (masa saya tanya adakah dia boleh jaga saya masa saya demam)

"Demo chomel ar" - 'Orang Baru' (masa dating dengan dia di McDonald's ketika demam dan pagi)

p/s : Kalau saya tak ada kawan-kawan, saya rasa hidup saya sangat-sangat bosan.

19 comments:

ciKmOt said...

huhuhu..tapi jaga2 bang napi...ada jugak jenis KAWAN MAKAN KAWAN...tak leh nengok kawannya senang...heheeh

miss_neeya said...

kite pun kwn jugak kan :)

NAZRUL AZAT said...

kite kwn comolot kan, yaww....

Asrul "iLham" Sany said...

ciKmOt : Itu standard kak...slalu je jadi...

Asrul "iLham" Sany said...

miss_neeya : OFkos kita member2 ;D

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Cium pipi je muahahahahaha

BonekadalamChermin said...

aik?







...

hahaha
tu je nak komen

hari ni malas.

oRkEd PuTiH said...

salam..
kawan adalah keluarga ke 2 bg saya..
tanpa kawan sape la sy skunk...=)
pelbagai perangai n kerenah kwn yg kite jmpe kn???

Asrul "iLham" Sany said...

BonekadalamChermin : Terbaekkk komen ko kann

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Yup, frens are annoying and fun at the same time ;D

faizal hamid said...

salam asrul,

thanks much for ur comments regarding my Black Swan Collection. Appreciate it very much.
Keep in touch, alrite!
p/s: add me kat facebook, we chat there
faizalhamid71@hotmail.com

So Shy Lady said...

org baru tu ore klate ko? mesti come lote

So Shy Lady said...

org baru tu ore klate ko? mesti come lote

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

orang baru....ermm...

dapat ore kelate yer....

(^^,)❤

Gentleman Frog said...

salam,

kata kawan-kawan,

pinjam 10

Asrul "iLham" Sany said...

faizal hamid : Will do dude. ;D

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Dia manis macam Katy Perry ;D

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : Malangnya tak kekal lama T_T

Asrul "iLham" Sany said...

Gentleman Frog : sile, sila ...;D

Followers