Sunday, February 13, 2011

Budak Botak

Saya shave rambut saya macam Britney Spears masa dia jadi gila. Tapi saya sebenar masih waras, dan bukan botak kerana frust, gila atau sewaktu dengannya.

Saya botak sebab saya mahu cuba imej baru. Walaupun tak sehensem Shayne Ward, tapi saya tetap jambu (orang kata ar, bukan saya. muahahahaha)

Pasal puisi bulan sebelum ini, saya tak sangka ramai yang bertanya adakah bulan itu merujuk kepada 'Orang Itu', jawapan tidak. Itu hanyalah sajak suka-suka saja.

Saya rasa lebih baik saya single untuk masa sekarang. Lebih senang sebab saya tak perlu jaga hati sesiapa kalau saya single. Lebih bagus saya jaga hati mak saya. Beliau juga yang TERBAIK.

16 comments:

Lelaki Ini said...

betul2!
lebeyh baek single!
duit tak abis..
tenaga tak abis!

Mimie.Candy Cane said...

laa..nape tak uplioad pic..nak tgk gakk

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Aku sokong statement ko tu ;D

Asrul "iLham" Sany said...

Mimie.Candy Cane : Tungguuu...;D

BonekadalamChermin said...

mana gambar?
mana gambar?
mana gambar?












.

h o n e y said...

salam.

single is better=)

Asrul "iLham" Sany said...

BonekadalamChermin : Coming soon ;D

Asrul "iLham" Sany said...

h o n e y : Setuju ;D

Encik MamaT said...

asrul.. jangan mcm tu.. ayat mcm frust je... jangan terpaksa atau memaksa kot.. ia pasti akan hadir juga...


sah ko tgh frust.. hehe.. mana pic ni wei... haha

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : MAnde frust...

botak suke2 je...

;D

i am S!L4H.. said...

btol....jge dri sndri..

Asrul "iLham" Sany said...

i am S!L4H.. : Tol tu ;D

NAZRUL AZAT said...

err... what a coincidence, huhuu

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Ye ke???

Gentleman Frog said...

salam,

botak kalau kena gaya mmg hensem, mcm watak dalam cerita dark blue dan prison brake.

Asrul "iLham" Sany said...

Gentleman Frog : Ganasss...tapi still cute...muahahaha

Followers