Monday, February 14, 2011

Happy........Day


Kawan saya cik Lara, yang best dan sempoi

Saya langsung tidak peduli pasal Valentine dan sewaktu dengannya. Tapi apa yang suka pada hari ini adalah saya dapat coklat percuma setiap tahun.

Hari ini saya keluar dengan kawan baik saya, cik Lara.

Tengok wayang, Sini Ada Hantu, jalan-jalan, makan-makan, cuci-cuci mata, borak-borak sampai brader KFC marah-marah sebab nak tutup (sibuk tol).

We're not celebrating Valentine's Day, it's just two good friends having a GREAT time after shitty breakups.

LOVE her...as friend of course.


Terima kasih ya sebab bagi coklat feberet saya iaitu Dark Chocolate

Makan....

Saya langsung tidak peduli pasal Valentine dan sewaktu dengannya. Tapi apa yang suka pada hari ini adalah saya dapat coklat percuma setiap tahun.

Hari ini saya keluar dengan kawan baik saya, cik Lara.

Tengok wayang, Sini Ada Hantu, jalan-jalan, makan-makan, cuci-cuci mata, borak-borak sampai brader KFC marah-marah sebab nak tutup (sibuk tol).

We're not celebrating Valentine's Day, it's just two good friends having a GREAT time after shitty breakups.

LOVE her...as friend of course.

Hari khamis ada date lagi dengan kawan perempuan. Yahuuuu...

18 comments:

cik ayin said...

its finger lickin good..hehhee

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Yes, with a view of good looking people all around ;D

NAZRUL AZAT said...

uwoowww... hebat!!!!

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Terbaekkk kan...;D

shazika said...

kim slm kat cik lara :)

Asrul "iLham" Sany said...

shazika : KAt die je ke???

oRkEd PuTiH said...

salam...

best nye...=)

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Salam...best3

;D

Sephi Sephia said...

Selamat hari ulang tahun sang kekasih. Salam maulidur rasul.

p/s : bagi sikit coklat! hehe...

Asrul "iLham" Sany said...

Sephi Sephia : Bukan kekasih, tapi kawan ;D

sahromnasrudin said...

bestnya dpt tgk wayang..aku dh lame tak tgk sampai rege tiket pun dah lupe brp huhuhuhhhh

So Shy Lady said...

amboi, bukan main stress lg 'bukan kekasih' ye! hihihi

bkwn biar 1000, dik! best nye kaiefci tp ayam mkin kecik, kan nyampah.

.hasina. said...

nak sikit cekelat? hee :PP

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : Semua rege naik skunk ;D

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Kawan saje...hahahaha

p/s : ayam kfc skunk maken kecik ;D

Asrul "iLham" Sany said...

.hasina. : Ada dlm perot...muahahha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

KFC....menggugat nafsu makan ku

hehhehehe


(^^,)❤

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : Pe lagi kak gebu, serang ar...

muahahaha

Followers