Tuesday, February 8, 2011

Kampung dan Bandar

Saya tak ensem, jambu je. muahahaha

Di kampung orang cakap saya tinggi, di bandar saya rasa saya sangat pendek,

Di kampung orang cakap saya ensem, di bandar orang cakap saya jambu (orang cakap ye, bukan saya, hahahaa)

Di kampung orang cakap saya kurus, di bandar orang cakap saya gemuk,

Di kampung saya sangat pemalas, di bandar saya sangat rajin buat sebarang kerja.

Di kampung bilik saya sudah ditukar menjadi stor, di bandar bilik saya macam stor (sebab banyak sangat menan)

Di kampung semua makanan rasa sedap, di bandar hanya kadang-kadang saya rasa sedap.

Di kampung saya mengorat orang cute, di bandar orang cute mengorat saya.

Di kampung saya sangat pemalu, di bandar saya terpaksa jadi tak tahu malu.

Di kampung ada keluarga saya, di bandar ada kawan-kawan yang sentiasa sibuk dengan 'B' masing-masing.

24 comments:

Encik MamaT said...

jambu la geng.. hahaha...

erk.. apa itu 'B'

Lelaki Ini said...

errr!
jmbu la sgt!
(dgn penuh kedengkian!)

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : itukan perkataan yg ko suke??? purak2 tak tau lak... hahahaha

NAZRUL AZAT said...

huhuu... xtau nak kata ape, kita PM je la ek hehehee

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Muahahaha, ko dengki...;D

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Pulak??? ;D

SANDRA AZWAN said...

SEGAK BERBAJU MELAYU!;-)

Asrul "iLham" Sany said...

SANDRA AZWAN : Terima kasih ;D

♥ Juliana Violet ♥ said...

Jambu batu ke jambu air? :)
Ke jambu susu?

You, mau tak one day kita berkolaborasi hasilkan novel tentang dunia wanita/lelaki kampung, wanita/lelaki moden dan yang tentunya berkaitan dengan fashion. Boleh buat research dan ditambah dengan knowledge Vee tentang fesyen. :)

Asrul "iLham" Sany said...

♥ Juliana Violet ♥ : I jambuu yg cute...muahahaha

sure, would love to collaborate with u

Suara Kalbu said...

Yer... awak memang jambu...hihihihi

Asrul "iLham" Sany said...

Suara Kalbu : Time kasih...;D

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam perkenalan dihulur...

memang awak jambu la..apepun, yg penting sihat kan..

btw, sy folo blog ini

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

memang jambu ayaq

hahhahah


(^^,)✿

nak ajak kak gebu main bowling ker? ala...segan la....kak gebu juara ke longkah 4 tahun berturut2 kekkeke

liyana said...

mmg jambu.. pakai pulak hijo, jadi jambu batu.. hehehe

kg dgn bandar.. hmm kg la terbaek!

rATu kEBaYA said...

jambu dek..hehe..

So Shy Lady said...

di bandar orang cute mengorat saya

ecece...saham tinggi nmpak! ;D

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : Thanks sb follow ya ;D

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : Terbaekkk...i pun johan longkang gak ;D

Asrul "iLham" Sany said...

liyana : Harusss. muahahaha

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Bukan saya kate ek...;D

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Diorang ngorat, bukan saya muahahahaha

cheayin said...

i tak de B, macam mana nak sibuk dgn B???

Asrul "iLham" Sany said...

cheayin : U have one ape??? ;D

Followers