Thursday, December 16, 2010

Berita Gumbire + Sedih + Teruja + Kecewa


Manisnya senyuman bakal mak janda ni...

Antara berita-berita yang bercampur sedih, hampagas, gembira dan sewaktu dengannya pada minggu ini:

1. Sedih : PeTA isnin ni, 20/12. Sedih sebab dah nak habis dan lepas ni mungkin susah nak jumpa kekawan ASWARA lagi

2. Gumbire + Sedih : ScarJo dah jadi single. Gumbire sebab dia single, sedih sebab masih takde change nak ngorat beliau...Mak saya nak kawen dengan ScarJo.

3. Teruja : Dapat siapkan treatment penuh companion piece PeTA iaitu "Sayap Mekanikal". Harap sebelum februari dapat siapkan novel penuh dan cari publisher.

4. Teruja : Sebab artikel keluar dalam Dewan Siswa bulan Disember. Harap tahun depan akan keluar artikel lagi.

5. Gumbire : Sebab mak belanja baju kemeja yang cute. hoho

6. Kecewa : Sebab gambar pameran PeTA pilih gambar2 yang paling gemuk. Siot tol diorang nih,

7. Kecewa + Teruja : Kecewa sebab 2010 dah nak habis tapi target masih belum tercapai, tapi teruja untuk memulakan tahun 2011 dengan harapan dapat kerja tetap. Amin

8. Kecewa : Sebab tak dapat habiskan masa ujung minggu dengan keluarga sebab sibuk dengan pameran dan kerja-kerja persediaan PeTA

9. Gumbire : Sebab bilik dah kemas selepas beberapa hari semak sebab sangat-sangat sibuk

10. Gumbire + Sedih : Dapat sambut harijadi dengan perkara-perkara yang best, tapi sedih sebab sambutan ni adalah kali terakhir sebagai pelajar penulisan ASWARA. sob sob sob. T_T

18 comments:

achik ezam said...

dah tuo!!!!!!!!!!!!!!!!!

ekekekekkekkeke



have fun in PeTA!!!!!

Sephi Sephia said...

Ada kenyataan yang buat saya tersenyum. Biasalah, hidup ada pelbagai rasa dan warna.

=)

Asrul "iLham" Sany said...

Jam Jam : Hati muda lagi daa...

Asrul "iLham" Sany said...

Sephi Sephia : Rasa bercampur itu buat hidup kita lebih bermakna... ;)

Encik MamaT said...

keseksian lelaki terletaknya sejauh mana perutnya boroi... haha... gurau je bro... kau penulis ape... novel ke? leh kirim kat aku satu.. :D

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Hahahahaha, aku setuju beb...aku penulis kanak2...tapi sekarang baru nak menuju ke novel remaja n dewasa lak...nanti novel aku dh kuar, beli tau beb..lol

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam kenal dari LM . Tq singgah blog LM yg tak seberapa tu...rajin lak dtg komen..tq yer.

Dah ada novel nnt kirim LM satu yer..minat sangat baca novel.

Asrul "iLham" Sany said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : Thanks sebab sudi singgah, novel dalam perancangan nanti dah siap akan dipostkan melalui blog ini, rajin2 ye baca dan beri komen...sangat menghargainya...thanks ya ;-)p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak tgk baju kemeja yang cute itu


hehehhehe

CintaZulaikha said...

alolololohhh...poyonye kawan aku nih...ko keje kl ke pas ni..pasti leh jpa pya. klu ko blik kelantan lagi aku leh jpa...huhu..tapi berusahalah tuk peta..aku doakan ko tak menggeletar time peta nti..kikikihh..

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : Takleh nanti mak saya marah. lol

sHaH said...

owh member ezam rupernyer.. hi asrul. hehehehe.. i dah folo u..

Asrul "iLham" Sany said...

CT : Thanks ya CT, ko ar satu-satunye kawan aku yang walaupun dh kawen n beranak still ingat aku..terharu dowh...

Asrul "iLham" Sany said...

sHaH : a.ar...memang baik beliau...thanks sb follow me..hohoohoho

Scarlett O'Hara said...

Nama saya Scarlett jugak. ^_^

Asrul "iLham" Sany said...

Scarlett : U single skrng? hohohoho

thanks for dropping by ;-)p

mynshazmin said...

itulah namanya hidup..ada 1001 macam rasa.. ape2pun hidup mesti terus :)
semoga berjaya dan terus berjaya

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : Thanks ya sebab sudi melawat blog saya...hohoho

Followers