Monday, December 3, 2012

Disember

Awal Disember musibah berlaku, mujur tidak terlalu parah. Syukur sebab semuanya tidak terlalu menakutkan. Semoga keadaan yang 'buruk' itu tidak terlalu parah. Amin...

Sekarang agak sibuk dengan kerja menulis artikel, esei dan juga sedang cuba selesaikan semua kerja kursus untuk Master. Agak penat otak berkerja, dan tidak sabar nak mulakan baca novel The Casual Vacancy (walaupun dah sebulan beli) dan main Pokemon dan zzz...

Apa pun agak gembira sebab bisnes hamster semakin kencang. Dah habis jual semua generasi pertama. Tunggu generasi seterusnya untuk dijual. Mariah Carey baru beranak 5 ekor, Christina Aguilera tengah tunggu masa nak beranak, ScarJo beranak 7 ekor (dah dua minggu), dan Rachel Berry pun tengah mengandung. (Nama-nama haruslah Hollywood, hahaha)

Kepada sesiapa yang belum like halaman AiS Pet Store, silalah like ya. Tak nak beli pun tak apa, like saja. Makaceh.

p/s : Rasa macam lama tak buat entri baru...

Logo AiS Pet Store

9 comments:

Felly Sophia said...

Busy benar dia ya. Jarang nampak sekarang. Hiks.

Aishah Jahirah said...

ramainya anak2 kena jaga...bertmbh bizi le...

Iffah Afeefah said...

mmg lme pon xde entry baru

#23 ye encik asrul

Gillette Flores said...

Wah wah
Kemain die.
Bila nak buat red carpet untuk kesemuanya nanti?
Hollywood kan?
Hehehe

Tukang Karut said...

penternak JAYA MAHA 2012 ni...

the malay male said...

moga makin subur...

CintaZulaikha said...

fuhyooo, biz semakin majuuu..

missSenget said...

bila nk blnja ni abam ais..?

dwaty said...

terbaekkklaa nama tu.... wah... tokey hamster rupanya....

Followers