Monday, November 19, 2012

Ais Pet Store

Oleh kerana hamster membiak bagaikan johan, kenalah jual supaya tak jadi ladang hamster.
Sebenar dah lama jual hamster syrian ni, cuma sekarang baru nak buat page fb.
Kawan-kawan blogger yang kacak dan cantik, silalah 'like' page AiS Pet Store kat link bawah ya.


Kalau ada nak beli, leh PM terus melalui page fb ni. No telefon ada kat page fb.
Boleh juga terus emel kat ilhamology@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan atau nak beli terus.

Harga seekor RM7 je. Kalau kat kedai hamster harga seekor rm15 ke atas.

Cash on delivery dekat LRT Star Cheras atau nak delivery sekitar KL kena cas RM10.

Sekian, terima kasih.

Sekarang dalam stok ada tinggal 4 ekor syrian long hair jantan, seekor syrian short hair jantan dan seekor syrian betina. On the way, 6 ekor anak syrian baru beranak.

4 ekor jantan yang sedia untuk jadi bapak dan dibeli... :)

13 comments:

tieykah said...

Nak beli?

Gillette Flores said...

Hehehe.
Comel je :)
Gill pernah bela hamster dulu :)

teha said...

haihh.. asl comel sngt nie ? hahahha !

Maii said...

hitam tu smart.

Felly Sophia said...

Ewah. Dah berniaga pula dia ya. Maju maju.

Tukang Karut said...

Dah jadi penternak jaya lak ek...

crescent said...

ko memang mantap..haha...

محمد رازيق said...

wah, tegar. haha. pasni nak kasi nama yang betina melayu sikit. hehe. siti ke, timah ke. hehe. tapi depa mmg comel

Juliet_iRa~" said...

wahhh jual hamster plak ek sbb dah banyak sgt ye..hee

ira penggeli so xleh pgg hamster..huwa..

tp suka sbb comel! :)

Mya said...

eh ehh ada berjualan! :D

CikZaitul said...

wah..menega hamster lak..aku tunggu kucing.. :)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

gelizzzz ai bab2 ni ngeeee
boley buka kedai gini hukhuk

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Followers