Friday, December 14, 2012

N3DS XL

Dapat cek skrip animasi, terus beli Nintendo 3Ds XL. Walaupun masih tak dapat main sepenuh perasaan disebabkan kerja-kerja kena disiapkan sehingga hujung bulan, tapi rasa teruja sebab akhirnya dapat beli benda ni. Kopak rm800...

Setakat 3ds, Britney tak heran la papa...

10 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Anak ai dok pujuk suruh beli but ai x bg pun sbb dia dah ader new iPad ngan psp byk sgt main games x elok but uols x per la ngeeee

the malay male said...

dapat imbuhan, beli sesuatu untuk reward diri sendiri... Baru puas hati sebab usaha kita nampak hasilnya kan :-)

bukankosong said...

asshole nyer britney!

kah kah kah

reenapple said...

aiyakk.. dah makin comel .. huuu

Skull Writers said...

dah dapat cek tu belanja lah kita makan bro...


si musang itu memang agak berlagak :p


-Nico Robin-

ArELeEz said...

britney wat dek je kn? he3..

eita said...

britney kau tak heran pun sume ni

Aishah Jahirah said...

dia slamber je bersolek...peduli apa diakan...heheh

Nong Andy said...

RM800?

haha.. takpe.. kan baru dapat cek :D

Gillette Flores said...

Britney dengan angkuhnya sambil menjilat jari berkata die tak heran ye?
Ikut perangai papa die ke ape ni eh?
Hehehe

Followers