Wednesday, December 5, 2012

Britney Zzz by AiS

Apabila otak tengah beku, benda yang boleh dibuat adalah melukis...



18 comments:

Titisan Hujan said...

terer giler r

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

mmg tgn org SENI ni hukhuk
curlastt sgt uols

Gillette Flores said...

Alololooo
Comelnyeeee. :)
Lukisan yang simple tapi menarik :)

Awak, saya publish cerita baru
Kalau berkesempatan baca ye? :)

missSenget said...

comey sgt ko lukis..


ada anak2 bulus nk cerita, boleh laa..
aku nk cerita pasal bulu ketiak kang, org marah plak..keke..

missSenget said...
This comment has been removed by the author.
reenapple said...

tetiba aku rasa lukisan kau ni comel.. ehehe

oRkEd PuTiH said...

ala.. x reti melukis la.. suke tgk owg pndy melukis

Iffah Afeefah said...

senyum jelah aku

ghost writer said...

simple tapi ada art..

Aishah Jahirah said...

wah britney dipotretkan..ni kalau saya yg lukis jadi apa tak tahu la...

Tukang Karut said...

oran ada ntangan seni... kalau aku lukis kucing confirm jadi tikus!

4feet8 said...

blog cerpen awk tu mcm bes je..tapi last updated julai..?

4feet8 said...

ok, boleh juga. tak sabar tunggu thn depan..

Felly Sophia said...

Artis yang lain mana? Haha.

CikZaitul said...

cun yeaa...

nak jugak satu..kalau ko bg free..
ehehhehe

luqman zakaria said...

lukis aku pulak untuk next entry...lol..

Nong Andy said...

hebat juga kau lukis ya... :D

eita said...

pandai nyer kau melukis..

Followers