Sunday, June 9, 2013

Hari 9

Memandangkan salah seekor kucing saya iaitu Leo telah direhome dan Jeremy pun masih terlalu muda untuk jadi bapak-bapak, saya dan bisnes partner buat keputusan untuk menambah seekor kucing jantan yang telah ada pengalaman menjadi bapak-bapak. Setelah banyak kucing yang kami rejek, akhirnya kami membuat keputusan untuk memilih kucing jantan berwarna hitam oren.

Jadi diperkenalkan kucing jantan baru, semi flat persian, berusia setahun setengah yang diberikan nama Seth Macfarlane yang namanya diambil sempena penulis kegemaran saya (sila rujuk wall saya, kacak kan? hahaha)

BTW pic yang last tu anak kepada Seth. Sebijik cam bapak dia.

Sexy tak? hehehe
Anak kepada Seth


10 comments:

Aishah Jahirah said...

hitam elegen gitu....heheee ttp come..meow....

Cik Zaitul said...

Bak kate iklan ,
Gaya , mutu , keunggulan.
Itulah hitam...

reenapple said...

Wahhhh.. okey. AKu jatuh cinta dengan kekacakan beliau. Huuu. :P

the malay male said...

hitam itu menawan :-)

dill said...

nama anak2 awak mmg semuanya retisss

dill.

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha.

nak jadikan kucing kampung aku bapak-bapak tak??

Genre Dari Langit said...

Hitam itu menawan.

Dulu aku ada kucing jantan itam wana fully itam. Local cat aja.. namanya blacky

Anonymous said...

Walau hitam, tetap hensem


-nong andy

Tinta Lana said...

Salam.

Tak nampak hitam mana, lawa gak seth ni.

Eii, mesti meriah kan rumah hang, penoh kucen >_<

blog-tips-kurus said...

dia pemalukah?
nyorok tepi lemari...

Followers