Wednesday, June 19, 2013

Hari 19

Semalam chat dengan business partner a.k.a banker a.k.a mak saya, hehe.

Kata beliau kalau bisnes saya dah cemerlang, gemilang dan terbilang, dia nak hadiahkan saya sepasang sugar glider kaler putih atau dalam nama omputehnya, kaler Leucistic.

Walaupun saya jangka dalam beberapa tahun baru nampak hasil yang hebat, tapi rasa lebih bersemangat lepas tahu ada ganjarannya. hehehe.

Oh ya, harga seekor sugar glider Leucistic ni 5k seekor. Awesome tak mak saya? muahahaha.

Kompom Britney jeles kalau ada pet cam ni.
Bawak jejalan sambil suping pun awesome gak ni.
Beza yang kaler putih dan biasa.
p/s : Selain kucing dan hamster, bisnes partner saya aka Pak Cik Yang Tak Suka Cakap Kosong nak tambah 'haiwan berduri' lak pas raya. Sekarang tengah cari ilmu macam mana nak handle haiwan ada duri-duri yang chumei tu.

13 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

5k sekor???
Baik ai beli Che nel seketui
Mahai nyer binatang tu uwaaaa

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

mahalnya....kena jaga elok-elok la ni....tp , mmmg comel binatang ni :)

Nong Andy said...

Gila comel...


Pernah nampak tupai comel ni kat majalah 3 tv3.

Memang mahal gila haha...

the malay male said...

yg warna purple ada? huhu

the malay male said...

yg warna purple ada? huhu

Tukang Karut said...

5k? umanggggaihhhhh.... kalau mati nangis ni...

Rapunzeel Cikilolo said...

wooo...

memang kiut habis

:)

reenapple said...

comel wehhh

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

super exotic giler suggie putih rm5k!!

aku dah ada haiwan berduri tu....hehhee..namanya Chibi :)

kot2 ada haiwan berduri lain...

Rain said...

haiwan berduri?

jangan landak weii.

PinQib (Jung) said...

wuw... albino ke ni?

Tinta Lana said...

Salam.

Mahal. Tapi berbaloi! Comel sgt2! Tak menahan ak tgk matanya,hahahaah *aku terbyg artis k-pop bile nengok leucistic ni, pesal tah,kah3*

Haiwan berduri???? apa tu weh.. biawak??

diba's chan said...

mai tinjau blog ni :)

http://www.awananeonight.blogspot.com/2013/06/aura-white-muraahhh-rm130-sahaja.html

Followers