Saturday, June 29, 2013

Hari 29

Entri lepas ada cakap pasal nak tambah Guinea Pig kat AiS Pet Store. Tapi tak jadi sebab dia suruh bank in kan duit penuh sebelum dia bagi sepasang GP kat saya. Memandangkan duit tu daripada investor saya a.k.a mak saya sendiri, jadi saya agak risau takut dia kencing. Lagipun dia keberatan untuk saya masukkan separuh dulu duit deposit.

Jadi lepas tanya kawan-kawan, diorang sarankan saya beli kat seorang breeder GP yang femes. Harga lebih kurang sama je, dan saya dapat warna dan baka GP yang sangat-sangat rare. 

BTW, ni GP pertama saya, baka Texel yang diimport dari Holland. Harga boleh tahan tapi berbaloi sebab warna dia rare iaitu self color flame red. Nama beliau Miley Cyrus. hehehe.


Ni masa dia kecik.
Yang ni latest, umur sebulan, bulu tunggu masa nak jadi panjang dan kerinting.

Next saya update pasal husband Miley lak. hehehe. Cuba teka apa nama husband beliau?

7 comments:

reenapple said...

huuu.. comel. :D

the malay male said...

husband dia nama chris tucker... boleh? huhu

Nong Andy said...

Jadi miley ni memang seksi la yer?


Heeeee...

Memang patut pun.. sekarang ni bukan boleh percaya sgt transaksi online ni. Lain la kalau kita dah kenal dgn org tu..

Umie Artoqiemie said...

kalo kerinting mesti comel macam hafiz awan nano, haha. ehhh! amboi background *tutup mata*

Tukang Karut said...

background tu yang seksi tu...

Rain said...

tak ada yang tak hot kat sini. dari nama , brand sampai la kesayangan, pets.

aku harap ada la nama robert pattison nanti haha

Tinta Lana said...

Tergelak ak baca komen Rain.

Ce ko namakan dengan nama lana. Mesti ada yg nak beli,hahahaha. Ak la tu kot yg belinya, cehhh..

Followers