Wednesday, October 3, 2012

Maru


Stress dengan kerja dan studi, saya tonton youtube ni. Comel gila! Paling suka minit 4.14. Kalau semua anak saya gebu macam ni, seronok! Cuma sekarang yang confirm bam bam, abam Tom je. Sedap dijadikan bantal peluk ketika orang rumah kerja shift. haha.

p/s : Suka Princess Britney Spears tengok 'keseksian' Maru.

14 comments:

crescent said...

comel tahap dewa ni...haha...

Iffah Afeefah said...

okey aku mengaku ia comel

Everything's Everythings said...

Hahahaha maru daisuki xD
habis wallpaper blog ni pun jadi maru semuanya haha

Everything's Everythings said...

Segala jenis kotak dia nk slide lol

ஜ miss klanika ஜ said...

sememangnya pencinta kucing . hehe

eita said...

kau memang pencinta kucing

CintaZulaikha said...

nama kucen ni maru ke nyahhh..

CikZaitul said...

amboi abang , n3 kucing je eh..

bila nak dapat baby britney spears macam utube tuh??

Mya said...

comel sesangat! haha

reenapple said...

x boleh tgok.. line slow.. hihuhuhuhu

My Little Diary said...

ngeee....
comel... :p

Fel said...

Kalau datang ke blog ni, mesti ada post pasal haiwan comel. :)

Gillette Flores said...

Kucing ni macam baby. Memang comel and adorable! ;D

Nong Andy said...

sila jangan buat saya terus jelez dgn kucen2 sekelian... saya tidak di benarkan memiliki kucing peliharaan...

Followers