Wednesday, October 17, 2012

Kesayangan Saya

Ramai yang bertanya pasal kesayangan saya.
Malahan ada antara kawan-kawan anggap dia sombong.
Sampai tak mahu nak bertemu dengan mereka.

Sebenarnya kesayangan saya bukannya begitu.
Cuma dia pemalu yang amat.
Saya nak letak gambar beliau kat sini pun tak bagi.

Jadi, biarlah rahsia...
Walaupun ada beberapa rakan blogger sudah boleh anggak...
Kata merekalah...


21 comments:

reenapple said...

tertanya-tanya, Adakah ia kucing? Aku jamin ia bukan kucing. tentunya seorang manusia yang bertakhta do hati anda.. ehehe. =P

Asrul "iLham" Sany said...

reenapple : orang la... hahaha

:D

*SiRibenMerah said...

WOW.. biarlah rahsia kan.. hehehe~

Gillette Flores said...

Kadang-kadang sesetengah perkara adalah baik dirahsiakan :)

Iffah Afeefah said...

aku tau

die mesti peminat kucing kan? grrrr


xgtaw lg tu

maitimie said...

uh, untungnya bila kena sayang.

simpan rapi-rapi dalam hati yerp!

haha

crescent said...

aku kenal kesayangan ko...cewah....haha...semoga jodoh korang kuat...hehe...

Tukang Karut said...

ala...makan sorang la tuh!

CintaZulaikha said...

aleh, ko sembunyikan jek..macam aku tak tau..

Aishah Jahirah said...

siapa la orgnye tu...curious neh...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

rasa pernah tgk ur kesayangan ituew...awwwwww

Fel said...

Dia mungkin lebih suka dipanggil perempuan misteri. Hehe.

Gentleman Frog said...

Salam,

sebenarnye sya sudah boleh agak

one car too many

Nong Andy said...

hurm.... aku rasa semakin tertanya-tanya kalau begitu... ya! rumah hamster hari tu beli dgn kesayangan.. ya. masih ingat yg itu!!

Yousof said...

Nama pun kesayangan, jaga rapi hatinya bro ;D

eita said...

aku pun nak tahu jugak..

joey said...

lol. it was so long ago i know about it.

well, x tau la kalau aku betul ker x, but i think i am right after all.


p/s kadang2 mcm nampak 'kesayangan' anda bekerja.

the malay male said...

mungkin belum sampai masa untuk di war war kan

ஜ miss klanika ஜ said...

amboi. kesayangan saya siap . hehe

teha said...

nak tengokk ! hahahah !

CikZaitul said...

nak tgk jugak..tapi biarlah rahsia tu nak wut acane kan..

ala..tunjuk gigi pun takpelah.. hehehe

Followers