Friday, September 28, 2012

Bulu

Walaupun kat rumah ada 4 ekor kucing yang nakal, berdozen hamster yang gigih membiak & seekor ikan yang suka menyorok, saya masih lagi teringin untuk bela beberapa lagi spesies kucing. Cuma bukan sekarang. Kena tunggu ada rumah besar sikit dan habis Master's Degree, untuk buka cattery. Senang anak-anak melompat macam Tarzan.*

*Berangan-angan dulu tak salah kan??? Harap-harap kesayangan saya tak tekanan ada ramai anak. haha. Nasib baik beliau suka kucing, terutamanya kucing-kucing kampung berperut boroi macam Abam Tom.

Exotic Shorthair. Suka hidung pesek dia yang comel, cam muka EX dulu. haha
American Curl, telinga dia bergulung ke atas. Sayang, birthday I bagi ni boleh? =)
Himalayan. Macam bantal peluk.
Munchkin, kaki pendek. Miniature cat.
Scottish Fold, terkenal dengan telinga dia gulung ke bawah.
Snow bengal, macam harimau tapi versi manja.

15 comments:

Aishah Jahirah said...

moga niat baik tu dipermudahkan....ilang stress dgn anak2 bulus ni...wah berdozen hamster?

Nong Andy said...

aku teringin jaga satu.. tapi hubby tak bagi :(

penjajah minda said...

hidung penyek macam ex? hahaha troll kaw gila.

Tukang Karut said...

ni kalau dah kawen ni, pening la kepala bini...

CikZaitul said...

wah..pasni bukak kedai pet je lahkalau niat baik , x kemana impian tuh :D

Chuu Muqhlis said...

aa., setuju ngn cik zaitul, klu bukak kdai pet pon boleh ni. sbb suke haiwan kan :D

Everything's Everythings said...

Wahhh comelnya ^^
bestkan dpt bela binatang ni,
tapi tak semua org boleh sabar mmbelanya..

crescent said...

aku suka american short hair dgn british blue eye...cun...tapi mahal sangat...huhu...

eita said...

baik kau buka zoo je..
lagi banyak binatang leh bela...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Sukerrrrr nak buka hat neko jer ekkkk
Sure fasha Sandha terjah Nnt *tetiba jer*

Iffah Afeefah said...

y ni memang takley hidup aku heee

reenapple said...

okey aku dah dapat bayangkan rumah kau dikelilingi kucing kucing di sana sini.. =D

Cikgu Ma said...

sangat tidak gemar kepada bangsa haiwan ini...heheh

Fel said...

Untunglah kesayangan kamu pun minat kucing. Hihi.

*SiRibenMerah said...

geram tgk!

Followers