Tuesday, August 28, 2012

Comel

Alala, comelnya abam Tom Cruise dengan Princess Britney Spears*
*Walaupun Tom Cruise selalu mengkedarah makanan Princess Britney Spears.

Abam Tom : Meh, abam cium skit...
p/s : Brad Pitt masih lagi jeles dengan Princess Britney Spears.

23 comments:

Tukang Karut said...

sat lagi dapat la anak tu....

Iffah Afeefah said...

erkk brad pit jeles? ade yang bercakaran nnti =P

Chuu Muqhlis said...

bambam betol

Titisan Hujan said...

dating lettew

reenapple said...

Aaaa... sweet gini. Jaga Tom cruise leklok.. ekekekke

ArELeEz said...

gebu-gebasnye abg tom..! he3..

alien said...

besau!

eyqa amin said...

abg tommmmm..i lebiu u laaa.ha3

Anisa Hang Tuah said...

ouuh gebu dann sungguh comellll

Aishah Jahirah said...

amboi dating ke baru nak ngorat tu....alolo shy2 cat...heheh

Cikgu Ma said...

kena tangkap khalwat nih...

Fel said...

Amboi Tom. Gendutnya. Dua-dua pun gendut sebenarnya.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

abe tom sgt chubby uols....bambam gituew ngeee

Rain said...

abam tum memang rumantis like me wakakaa..

Hanis MY said...

eh kenapa comel sgt ni? dah la i very loike meows

~SaL IjOu~ said...

cun nyehai Britney Spears tu~ ;)

eita said...

nak mengurat ke tu?

the malay male said...

mesra..jangan main cakar2 yaaa

mega senja said...

Ehh mana Lindsay Lohan? Tak masuk geng ka?

Mya said...

comelnya! wee :D

crescent said...

yg tom tue mcm cantik je warna dia...nak tgk pic penuh dia...huhu...

Nong Andy said...

jiran aku ada kucing berbulu ala-ala si brad pitt ko itu.. beranak 2. dan aku udah berangan-angan nak kidnapnya.. tapi takut pula terkantoi memandangkan rumah dia depan rumah aku aja hehehe...

CikZaitul said...

wah...pandai lak nak romantik time ko nak tangkap pic ek... kelassss ko brittt !!

Followers