Thursday, November 3, 2011

Soklan-Soklan

Sebelum saya publishkan short #5 Amer+Ashraf,
ada apa-apa yang korang tak faham pasal siri ni dari segi watak ke, plot ke, apa kejadah ke,
ada soalan-soalan yang nak ditanya mengenai siri ini?
Kalau ada sila berikan soalan kat bahagian komen ye.

Pasal siri ni je tau, soklan2 peribadi saya, takyah tanya le, saya bukan retis pun kah3

25 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha
baru nak tnye soalan peribadi!
hahaha

Mya said...

okay pasal resepi eskem BR hihi:

ini entri belog hanis zalikha yg cakap pasal eskem tu:
http://inibelogsaya.blogspot.com/2010/12/bermulut-manis-sungguh.html

ini entri utk the recipe! from her mom's blog:
http://nanirostam.blogspot.com/2010/12/homemade-baskin-robbin-ice-cream.html

gudluk! =)

wahida said...

ala, aku nak tanya gak soalan personal...hahaha...

Hanie_Dew said...

mak syrena kawin lain ada kawen lain tak. macam mana penerimaan parents amer dgn hubungan nya dgn ashraf?

parent ashraf? macam mana syrena budak kecik yg hot dan smart tu bole faham dan terima relationship amer+ashraf?

itu saja soalan saya setakat ni. sekian terima kasih.

CintaZulaikha said...

pe cer ngn syrena dan ikha?

sori noks, tak msuk contest ko...aku blur.

Hans said...

aku nak watak aku dengan gadis tu sentiasa berdating...hahaha

Gentleman Frog said...

Salam,

Sudahkah menerima offer dari publishing house?

ORLANDO AHMAD said...

John Gua ape citer? mak gua cakap die dah menikah, makin gebu dah skang ni hoho

bukankosong said...

dh balik M,sia tak reti2 nak jmpa uncle Rash Syrena nih...

JP!!

hahahha

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Private kang sayang aku marah hahaa

Mya : Tenkiu

wahida : xleh

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew :

Katerina dah kawen lain dan laki baru dia akan difeature dalam next short.

Amer anak yatim piatu dan hanya akan kakak die je Maria dan dia benci Amer jd gay tapi dia baik dengan Amer masa nak mintak duit je

Famili Ashraf lak terima Amer tapi ada sebab2nya (akan diterangkan nanti dgn lebih detail)

Syrena dapat terima diorang sebab dari kecik dia menerima pendidikan tentang ini dari Amer+Ashraf (akan didetailkan kemudian jugak)

;-)p

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Next short akan feature anak ko...

Hans : Itu sudah semestinya, Hans + awek ganas akan muncul kembali

Gentleman Frog : Sudah terima, tapi saya lebih berminat untuk publish novel ini sendiri

Asrul "iLham" Sany said...

ORLANDO AHMAD : John dah makin nampak 'family cat' skunk... nanti ko tunggu masa dapat cucu ar. hahaha

Little Syrena said...

Unkle Rash, Syrena dah ready nak jumpa, tapi Unkle Asrul ni lembab tol nak ready

bukankosong said...

syrena: a ah...dia mmg camtu, nmpak kasut laju plak dia.Sila sekeh dia! :P

Asrul "iLham" Sany said...

bukankosong : Cis! Saje je kannn...hahahhaa

Umie Artoqiemie said...

no soklan.. esehmen.

khairul akmal bin azman said...

watak sy ape citer?

hehe..
(bajet retis lak)

Asrul "iLham" Sany said...

Umie Artoqiemie : Bagus, maknanya ko dh paam cite aku muahahaha

khairul akmal bin azman : Watak ko masih kat New York, studi...kelass.

:D

My Little Diary said...

huahuahua....memang tak paham pasal tak mengikuti citer sebenar...

Papa Mifz said...

Gua tak fhm sampai xtau nk tanyo apo..haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x dak soklan....
ai nak baca jer
cepatlah update uwaaaa

ILA HonEyBuNNy said...

sama la...tak dak soalan nak tanya neh....adehhh...tapi nak komen...boleh ka?heheh

Bidadari Syurga said...

soklan...? haish... nak tunggu cameopun seminggu sekali. seksa jiwa raga tau... kalau ada novelnya lagi akak suka.... heeeeeeeeeeee ada ke? adakan nanti?

p/s: akak suka cerita nie. tak sabar. tak teror wat story byk plot... akak wat senada aja... aka cerita syok sendiri... heeeeeeee

anamizu said...

errr nak tanye sbrnye "CAMEO" tu mksudnye ape eh??? and pastu,cecepat hapdet..x sbr nak feeling2 bace si syrena kiut tu becakap :-)P





luv,
cik ana

Followers