Tuesday, November 8, 2011

Sebab + Punca Saya Jambu

Mak + Ayah masa bertunang dedulu. Cute giler!
Saya jambu disebabkan mak ngan ayah saya.
(sile jeles muahaha)
Mude2 (n skrng pun) mereka sangat2 jambu.
I LAP my mum + dad cause they're AWESOME!

dah rindu giler kat diorang walaupun baru je alek kg T_T

x dapat jumpe kesayangan lagi sb beliau busy. T_T

18 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

JAMBU ituew HOWT hocayyy
OMG sempoi giler tunang ekkk...siap ada himawari/sunflowers lagik kat dlm pasu ekkkk

syabab said...

knp jambu?np x epal ke oren ke tomato ka??hihihihh... eneway org dulu2 memang sume jambu2 makayah kitew pon cmtu gak...ceh nk gak syabab nih..haha

Tukang Karut said...

jambu air ke jambu benyek?

Hanie_Dew said...

jambu itu merah jambu jadi aku suka.

jambu jugak cute dan ohsemm...cute je kan kalau tgk pix parent kita dulu dulu.

window shopg tem broke buat kita makan hati berulam jantung. hahaha..hati dan jantung lembu la.

adwafarahin said...

aww! aww! sye jiwang sbb mak abah sye jiwang hahah

eh bole gitu? :P

NAZRUL AZAT said...

mesti jambu yg sedap di makan, nyam nyam..

monologtinism said...

hehe
ya la !
comel gambar ni comel =D
mak ayah saya pula cun-cun
=D

Hanis MY said...

sweetnya! nostalgia...
salam aidiladha...

Hanie_Dew said...

hahaha.tak semua kita bole dpt serentak kan. nak dpt yang ni kene lepas dulu yang tu.

agaknya kasut dah bole bukak kedai Asrul's Collections kan.

dill said...

merah JAMBU!

comel mak ayah awak :)

dill.

^baju kurung^ said...

mk ayh tu tak jambu, tp sweet cam madu.hehe.jgn salahkan ibu mngandung ok.u r not jambu la

shiki said...

jambu?? wuhooo~!! abg korea~ xDD

bukankosong said...

bunga matahari...cute

tp nk yg ori

suruh syrena bg sekuntum kat Uncle Rash :P

HEROICzero said...

hi jambu !


okay mcm gay dah ni .

ghost writer said...

jambu batu atau jambu air,Roy?

Mya said...

patutlah jambuuuuuu =p

anamizu said...

memang retro! =P




Luv,
cik ana

eita said...

kenpa erk orang dulu2 suka sangat dengan bunga matahari....cute giler tu

Followers