Tuesday, May 28, 2013

Hari 28

AiS Pet Store dah buka khidmat boarding...
Dua pelanggan pertama, seekor kucing dan seekor arnab.

Kucing betina baka Birman nama Pika, umur 6 bulan.

Arnab nama Coco.
Kalau nak tinggalkan kucing, arnab atau hamster boleh pergi ke official site AiS Pet Store ye. Rege murah-murah je...

7 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Syoknyer dh jadik tokey la
Ai loikee rabbit
Moga bizz teruih sukses yao (^_-)O

Nong Andy said...

Hotel untuk pet ke... wah....

Berapa satu hari?

Asrul "iLham" Sany said...

☆♥L@dy @yU♥☆ : Maceh hehehe

Nong Andy : Lebih kurang ar... sehari utk kucing atau arnab seekor rm9... hamster satu cage sehari rm5 je... harga termurah di pasaran muahahhaa sb biasa orang charge rm10 ke atas

reenapple said...

Tak tahu nape aku gerun dengan arnab.. wuuu. Espeecially yg mata merah.. ehehehe

Teena Tna said...

Eh, dulu ktowang kena buat assignment business plan, buat pet shop, ada jugak service cat boarding..nme pet shop ktorang Haven Pet Micasa..tp assignmt jela, nk wt betul2 cm susah jer..

Tukang Karut said...

wow... arnab tu... gebu!

Cik Zaitul said...

Wow, tahniah...
Da buat bisnes....
Tahniah lagi sekali...

Followers