Tuesday, March 20, 2012

FAKER Episod 3 : Jaket



Anya dan Farris keluar dari kereta mereka di tempat letak kereta KLArts. Melihat diri Anya sungguh fashionable dengan baju sekuin Jean-Charles de CastelbajacChristian Dior Guetre Ankle Boot dan Givenchy Nightingale handbag, membuatkan ramai pelajar kagum. Sementara Farris hanya ringkas dengan pakain dari Balenciaga koleksi Spring 2012

"Hari pertama di KLArts!" Anya begitu teruja, sementara Farris hanya diam.
"Pelajar baru? Selamat datang. Let me get to the point. Kat sini, I'm the Queen Bee. Be my friend and you'll be popular and fabulous like me," Kasia tiba-tiba muncul.
Anya memandang Kasia dari bawah ke atas. Anya kagum melihat Kasia memakai pakaian dari Louis Vuitton berwarna putih kerana warna putih menambahkan lagi berat badan Kasia yang sudah curvy itu. Anya juga teruja dengan pilihan kasut tumit tinggi juga dari Louis Vuitton. Begitu komited dengan jenama dan fesyen. Namun Anya tidak boleh memuji Kasia kerana dia harus menunjukkan dirinya adalah Queen Bee, bukan Kasia. Dia yang akan menguasai KLArts, bukan gadis gemuk dan yakin bernama Kasia ini.
"Move it, fattie. There's a new queen in town!" Anya sombong dan berlalu pergi. 



34 comments:

*SiRibenMerah said...

ok.. lama x baca.. hurmmm~

sahromnasrudin said...

lama tak kesini..

bizi ke??

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

update laju2 nnt ekkk

Tukang Karut said...

soon?? bila?

Hanie Dew said...

wwwoooaaaa....ja'at..aku klik laju laju kot tadi. teaser jeeeeee.....
uuwaaaa...(T. T).

ok aku paham ko bz.

Hanie Dew said...

blog kedua lebih kepada nak sharing tmpt makan best sebebnya. al maklum la kitrg ni kuat makan. hahhaha..untuk suka suka. tak aim nak hit komen or follower.

jangan ko, aku pun telan telan air liur kalau mengupdate entry / gambar kat 2nd blog tu. hahaha

blog-tips-kurus said...

ape tu? ape tu? :-)

Jue said...

ko ngan teaser kemain kan!hahaha
tp personally, aku minat pe ko tulis
sgt fashionista

zati embong said...

waiting~hii

eita said...

asik coming soon je...

tapi kagum r tengok dia buat jaket tu...
aku pun takleh nak jahit macam tu....

ubaidillah zulkefli said...

bile nak release movie yang pecah panggung neh?? :)

Hanie Dew said...

hohooho..haruslah laju laju aku klik kann.... zaasss..

Hanie Dew said...

Rashidi tu yang sebenarnya pregnan kan Rose bukan Farris! Rashidi dah salah faham.

Eddin cakap you'll be mine tu kat Farris ke Anya?? ke dia bi.

best!.tak tau nak komen ape.sambung!

zati embong said...

perebutan kuasa nmpaknya O.o

Hanie Dew said...

ahahaha..ko mcm bagi aku teaser ke-4 faker. hahah..macehhh...

lieynanilaz said...

cepat buat sambungan tau!!...tak sabar nak tau apa jadi kat fattie tuh!1..hhe.

Hanis MY said...

wow tetiba teringat bag anya hindmarch...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nsb baik sediakan link, kalau tak memang tak dapat aku imagine pakaian diorng..huhu

dill said...

tak cukup panjang! sambung lagi Asrul! wajib!

dill.

eita said...

alahai....tengah syok baca dah habis....
jangan lewat sangat sambung ye..

thank ambik aku jadi pembantu...
:)

Chuu Muqhlis said...

Queen Bee sangat kan.. hahaha XD

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Wallpaper kt blkng kacau la nk baca dude!!
Asal Mcm Enovel uols sahih semua benda branded
Jelezzz ai pun tetiba verangan gak

Juliet_iRa~" said...

waa not bad...hee..makin berat..hee..

tp best..:)

delarocha said...

high taste

~SaL IjOu~ said...

tu dia..perebutan kuasa bakal berlaku~ ;p

teha said...

menyampah nyee anya tu.. hahahah !

Rain said...

amboi banyak duit :P

anamizu kaito said...

fuhhhh high taste gila dorang nih~ =P






luv,
cik ana

ghost writer said...

dunia fesyen selalu membuatkan aku merasa seperti meminum kopi yang ditaburkan dengan serbuk buah pala.

syafiqakarim said...

taste mcm....ttettt.haha
bila dtg sini,xtahu nak baca mana.
blog byk nauu :p

budakijaupendek said...

masih blurr sorang-sorang kat sini -.-

Juliet_iRa~" said...

smbg cpt..;p

psss : heee..banyak tak lg pelekatnya?jom tukar ngan sy..ngeeee

grOundnUt said...

lama tak singgah sini..ada apa² yang aku ketinggalan?O.o

wahida said...

weh beb, lama sudah aku tak singgah sini...
ada sihat kah?

Followers