Tuesday, April 26, 2011

Tamat

muke pas berminggu2 kena panas, nak shave pun tak sempat, tapi seb baek tengkok leh nampak lagi walaupun dah gemok

Setelah hampir sebulan travel untuk sesi kedua, akhirnya dah abis.

Badan makin gemok, kulit makin gelap, misai tak potong lagi, tapi kata sesetengah orang saya masih menten jambu (orang kata, bukan saya ye. hahahaa)

Sekarang saya ada kat Kelantan sebab mak suh balik jadi driber beliau wat katering. Tolong je le, kang mak bagi gaji. muahaha.

Rindu nak travel balik, mungkin bukan kat Malaysia sebab semua negeri dah pergi.

Nak travel kat kawasan luar lak. Europe ke, Australia ke, ada sesape nak join???

(Berangan je, kena keje few years, bayar PTPTN baru le leh gi travel luar, member2 nak menumpang rumah kat obersea dah ade, sen je takde. Nak carik Datin sponser..hahahhaa)

23 comments:

rATu kEBaYA said...

ops... potong sikit ayat datin tu dek... sekarang ni bukan datin je poket lebat.. anak2 dara pun dah ramai.. hehehe...

tapi dek tetap macholah walaupun bertopi altromen taro

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : haruss kak. hahaha

Cik TeN10 said...

jom gi melawat japan lak :)

Asrul "iLham" Sany said...

Cik TeN10 : Jum, tapi pas clear toksik ar... nak gi tgk Harajuku Street...

haNIz said...

bile travel ni.. kekadang kita akan terigt byk benda dlm hidup.. tp yang paling penting kite ENJOY!

Asrul "iLham" Sany said...
This comment has been removed by the author.
oRkEd PuTiH said...

maila singgah ganu plak..huhu=)
wah msti byk pgalaman yg ditimbakn...
share la...

Cik Bidadari said...

wah best kalau ramai kawan further study oberseakan... bolehlah jenjalan taklah canggung sagt... weeeeeeeeeeee... datin ya? cari mak datin ya?...

Asrul "iLham" Sany said...

haNIz : Enjoy ;)

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Dh singgah pun, part of travel ;)

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : Malangnye kekawan obersea yg study sn sombong...

harap member2 omputeh yg kenal online je le sudi nak jadi tuan rumah.

zati embong said...

bayar ptptn!nanti kena block xleh g oversea.hihihi

me n myself said...

jejalan bawak mak lak

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Ngah berusaha nak bayar ar ni...

Asrul "iLham" Sany said...

me n myself : Insya-Allah

Nasriq said...

Erk... kena bayar PTPTN ke? adei....

Sephi Sephia said...

Tak bercukur tapi masih kemas lagi. Tak serabut macam sesetengah orang. Okeylah tu...

Tapi tuan rumah memang nampak berisilah...

MataHati @ MH said...

cepat2 pi gym utk kuruskan badan dan bina kembali otot2 yg pejal..

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Biase ar, bekas student lol

Asrul "iLham" Sany said...

Sephi Sephia : Dlm proses nak kurus ar ni ;)

Asrul "iLham" Sany said...

MataHati @ MH : Jogging je ;D

me n myself said...

gi eksesais le.

Asrul "iLham" Sany said...

me n myself : Odw. muahahha

Followers