Wednesday, April 27, 2011

Langkawi

Sebelum travel, saya gi bercuti ngan famili kat Langkawi. Antara yg paling best masa naik kete kabel. Ingatkan tinggi (sebab ex sy pernah cakap die gayat masa naik) tapi rupenye takde ar tinggi sangat.

Tapi best le masa naik kete kabel, leh borak2 ngan famili.

Duk kat langkawi dua hari sebelum mulakan travel. Tak sabar nak cuti ngan famili lagi kat Tok Bali hujung bulan ni. Mancing n bakar ikan. yahuuu.

p/s : Sile abaikan kegemukkan saya dalam gambar ye, ngah berusaha nak kurus ni. T_T

p/s/s : Byk lagi gambar sebenarnya, tapi nak upload sgt2 lemb berokband pinjam ngan adik sy. T_T




Kalu leh wat bungee jump best gak ni

22 comments:

me n myself said...

jum gi cuti lagi

Asrul "iLham" Sany said...

me n myself : Moh le...

So Shy Lady said...

sronotnye.nk g tok bali klate tu ker? ;)

Encik MamaT said...

wah.. rajin g jalan2 geng.. hehe

ko nak kurus mcm mana lagi asrul.. haha

Amoi said...

mana oleh oleh dari langkawi?

coklat!

coklat!

AzilaFaiz said...

upload more piccies la.. so i can jz copy 'em!!!

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : A.ar...

abg ipar nak mancing n bakar ikan

;D

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : nak wat cam ne? kesyngan nak suh kurus hahaha

x puas jejalan lagi

Asrul "iLham" Sany said...

Amoi : Semua ada dalam perot... :D

Asrul "iLham" Sany said...

AzilaFaiz : Tunggu maso yo kat cheras la, berokband slow sket...

rATu kEBaYA said...

cuti hari pekerja ni nak g bercuti dengan family.. tempat dlm perancangan

AzilaFaiz said...

uploaded some of the pics

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Jejalan bersuke-rie

;D

Asrul "iLham" Sany said...

AzilaFaiz : Will check @ ur site

;D

cik ayin said...

1st time n last time pegi langkawi...
syokk...pagi2 da naek cable car tu...

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Tu r, gi reramai best

;D

Nasriq said...

selalu pergi langkawi, tapi tak pernah teringin pun nak naik kete kabel ni...

CintaZulaikha said...

agie, bulatnya badan ko~~~aku terpana skjap.....

me n myself said...

eksesais

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : tak best sgt, tapi yg best sb ada famili gi skali

;D

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Sile jeles sb badan sy gebu

Asrul "iLham" Sany said...

me n myself : Dalam proses le ni

Followers