Sunday, September 29, 2013

Hari 29

Anak-anak Britney dah besar dan mula melompat macam tarzan.
2hb Oktober ni, diorang dah umur 2 bulan. Cepat je.

Nick Jonas
Shailene Woodley
Kamal Adli
Selena Gomez
Jangan lupa 'like' AiS Pet Store kalau nak tengok pic comel diorang dan pet lain ye...

6 comments:

the malay male said...

sekejap je dah besar

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

comelnya

Nong Andy said...

Omg..

Sgt comel.. mesti mahal gila kalau nak beli.. kacukan tuuuuu...

Berapa agaknya market price kitten mcm ni eh?

Nong Andy said...

Derang ni boleh jadi model kucen la... pandai betul posing comel hahaha

Rapunzel Cikilolo said...

cute la yang takde telinga tu

:)

Tukang Karut said...

dah macam patung lak aku tengok,...

Followers