Friday, September 20, 2013

Hari 20

Sedikit perkembangan tentang AiS Pet Store.

- Katy Perry dah mengandung. Tunggu masa nak beranak je. Perut dah cam pear dah haha
- Kucing setakat ini ada 9 ekor. 5 ekor kucing dewasa, 4 ekor anak kucing (anak-anak Britney)
- Anak-anak Britney dah pandai melompat-lompat macam tarzan
- Dua ekor anak Britney rupanya keturunan Scottish Fold iaitu telinga kucing melipat ke bawah (rezeki) Ni salah satu gambar Nick Jonas the Scottish Fold
-  Guinea Pig lak dah ada enam ekor. Sepasang baka Merino, seekor Coronet, seekor Texel, seekor Sheltie dan seekor American. 3 pasang semuanya.
- Hamster ada 5 ekor induk betina dan 2 ekor induk jantan. Anak-anak diorang dah berpuluh-puluh.
- Boarding kami dah ada beberapa pelanggan tetap
- Rancangan sampingan untuk tolong re-homekan kucing-kucing terbiar berjalan dengan lancar setakat ni. Amin.

Nanti kalau lapang, boleh le berkunjung ke page AiS Pet Store ye... Leh tengok gambar-gambar pet yang chumeiii

4 comments:

Genre Dari Langit said...

Jap..jap..jap..

Aku lupa muka katty perry.

Yg mana satu dah ya..

Wah.. x lama lagi bertambah la ahli keluarga.



Nong andy

Rapunzeel Cikilolo said...

nmpk sibuk eh?

hehe.

reenapple said...

Mesti soon kau sibuk. Huuu. Semoga rezeki maknin bertambah

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

nangesss so chomell pet`s yg uols juai tue..if my son tgk sure suruh beli ngeeee

Followers