Saturday, June 9, 2012

Kek Cawan

Saya suka buat kek cawan.
Ekperimen dengan frosting.
Lebih best kek cawan siap je,
kesayangan dah ada kat sebelah.
Leh paksa bagi beliau makan.
Kek cawan jambu ~
kesayangan saya cakap la.

(kiri) Coconut Butter Cream (kanan) Lemon Cheese Cake
(kiri) Oreo Cheese Cream (kanan) Chocolate Crush Cream



13 comments:

Rain said...

bukan i ke kesayangan u hahaha

masuk ukm kang, aku paw sume kek abam!

Khairul Antasha said...

oreo cheese cream sedap!..hehehe..
untungnya jadi kesayangan kena paksa makan..hehehe..

Hanie Dew said...

yang bawah tu utk aku ngan jue kan.kan.kan.

Iffah Afeefah said...

auwww sngt terliur tgk

bak resepi krim tu

slalu wat tnpe krim

tu pon da manis

Tukang Karut said...

tak nampak macam cawan pun...

Bidadari Syurga said...

amboi... creamnya... untung kesayangan tu hubby dia suka memasak... huhuhuhuhuhu... nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Yousof said...

Waah.. Nanpak enak bila ditelan.. ;D


Aku tak pernah buat sendiri, biasa tolong susun cawan², letak krim, tunggu siap lantas terus telan.. heheh

teha said...

rajin nyee.. hihihi:)

Joey said...

well, it's nice to see both of you are happy :)

Chuu Muqhlis said...

sweetnye dia buat utk kesayangan..

Gentleman Frog said...

salam bro.

u boleh jadi kaya dgn cup cake dan kreativiti.

slalu tgk cupcake girl..

eita said...

betol ke kau yang masak...?
macam tak cayer je
:P

*SiRibenMerah said...

uikss.. sedappp~

Followers