Thursday, February 2, 2012

FAKER Episod 2 : Ais

Sebelum ini dalam siri FAKER... Episod 1

Anya menelefon, emel, sms dan semuanya, namun masih gagal untuk mendapatkan jawapan tentang keadaan Farris. Dia menghubungi mak ciknya, Sophie beberapa kali, namun taliannya tidak dijawab. Dia malahan mencuba untuk menghubungi ayah dan ibu tirinya yang dibenci iaitu Rikart dan Katerina. Gagal. Sibuk! Dia menyumpah beberapa kali kerana pada masa yang sama semua orang tidak lapang! Dia terus menelefon syarikat penerbangan dan menempah tiket pulang ke Kuala Lumpur dari New York dengan segera. Dia mencapai jaket vintage chanelnya, sambil memakai Manolo Blahnik, membawa beg Hermes Kelly-nya dan keluar. 


Baca selanjutnya...

51 comments:

Lelaki Ini said...

dia sgt kaya

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Hahaha tol tu :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

lama gk smbungn dri eps1 ni.. huhu bz ek bro? :D

Asrul "iLham" Sany said...

Zuan : agak ar... gegeh keje muahahaha

PinQib said...

chehh.. jenama nak yang mahal3 je.. cer try asadi ke ape .. baju canggih keeee

Asrul "iLham" Sany said...

PinQib : Die socialite :D

Jue said...

aku nak bc selanjutnya tp ms mcemburui aku jd aku akan bc later..skip g previous entry sat =P

Asrul "iLham" Sany said...

Haha xpe Jue take ur time

eita said...

ala...kau ni lah..baru syok baca.....dah bersambung balik....
frust betol lah..

dill said...

suke cerite ini. sile sambung. sekian~

dill.

Hanis MY said...

Wahh brand pun dh makin ngetop skrg...

Tukang Karut said...

suke cerite ini. sile sambung. sekian~

tukang karut.

ciK LyndaWawa said...

wa..if saya dapat tempah tiket kpal terbang ngan segera gak..kan bez......

~SaL IjOu~ said...

yay..da ada sambungan..~ ^^
wah,dendam betul Anya..~

syabab said...
This comment has been removed by the author.
syabab said...

wah byk persoalan nih...hehe..
kenpa anya kejam sgt?hehe.. pe jd kehidupan dia selepas die merosakkan produksi ice princess?n siapakah rashidi?n cmne rashidi leh mek pic anya kt KLIA n ketika Farris wat cubaan bunuh diri?mungkinkah rashidi ade kaitan dgn mereka?ataupun rashidi ni peminat anya n farris?hehe...

p/s: btw ais kate syabab cm karakter dlm fakers?
ase2 karakter2 dlm uh yg padanyg mne padan ngn syabab?...hoho.. tp harap2 bukanlah yg smpai nk wat suicide uh...haha

Asrul "iLham" Sany said...

semua thanks ya sebab sudi baca n sokong ;-)p terharu T_T

Asrul "iLham" Sany said...

syabab : Semua jawapan tu akan terjawab dalam episod 3 lak... muahahaha

btw, Anya memang bitch sengaja buat dia macam tu :D

Hanie Dew said...

hahaha kesian syaban penuh persoalan.

aku dah agak farris takkan mati. takkan watak utama mati awal awal kan.

anya macam aku nye dark side yang selau hidup dlm fikiran je. hehehe..

pa yang dia buat unuk balas dendam tu mmg sadis. tapi dapat memuaskan amarah diri sendiri.tak sabar untuk berjaya.bajet bagus. arrogant. ego. tapi like her character. hehehehe

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie Dew : haha dalam diri kita memang ada bitch side kan ;-)p

dwaty said...

kena baca dari eps 1 dulu... hehehe

Asrul "iLham" Sany said...

dwaty : Sile2 thanks ye sebab sudi baca hohoho ;-)p

rozeeta rashid said...

fuiyoo saya jadi ballerina ehh? haha. kurang asam anya tolak rozeeta jatuh tangga!

episod 3 bila? *excited*

Asrul "iLham" Sany said...

rozeeta rashid : A.ar...cameo istimewa awak hohoho

Anya's a bitch muahhaha

episode 3 coming soonnnn...tunggguuu

thanks tau sebab baca ;-)p

YOUsoF said...

Siapa tak bosan kalau family asyik busy je kan...


Barang cantik, mahal pun tak guna kalau kurang masa berharga dengan family..

Asrul "iLham" Sany said...

YOUsoF : Dia banyak $$$...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

asal novel u mesti ada stylo dan yg branded , ai super loike...nama pun moden auwwww

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Baru ar curlast kannn hahhaa

thanks sb baca ya ;D

tieykah said...

kelas la nama diorang ni.

ngeh ngeh

yad'z said...

sume barang mahal2.. demand tul . hahahaa

Asrul "iLham" Sany said...

Tieykah : ofkossss thanks sd baca, ;-)p

Asrul "iLham" Sany said...

Tu harus hahaha thanks sb dtg baca ;)

ghost writer said...

save the last dance for him..

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : Penulis hebat dtg sini terharu T_T

Iffah Afeefah said...

sume jenama tak dikenali wakaka

Asrul "iLham" Sany said...

Iffah Afeefah : Takpa, kita2 pakai asadi je muahahaha

teha said...

alahai.. kan seronok kalu aku mmg pu beli hermes... =='

Asrul "iLham" Sany said...

teha : mana tau satu hari nanti kannn...

Juliet_iRa~" said...

ok nak g bc..;p

psss : stress jd cikgu baru..hukhuk

Juliet_iRa~" said...

ok dah bc..best...


smbg lagi..:)..ballerina ea nama penari balet tu..br tau..ekekkee

eyqa amin said...

watak utama takkan mati.......

sambungsambung :D

lieynanilaz said...

cepatsambung tau!!...x sabar..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

Salam Maulidul Rasul :)

LAici KAng Ais said...

masyuk leh lah

sahromnasrudin said...

quality time wz family is the most important things...

*SiRibenMerah said...

hye kamu.. jenguk sini kejap.. rindu nk baca citer2 dlm blog neh....

Asrul "iLham" Sany said...

Thanks semua sebab sudi datang dan baca tunggukan FAKER episod seterusnya ya ;-)p

Juliet_iRa~" said...

weeee..sibuk ke asrul??;p

Asrul "iLham" Sany said...

Juliet_iRa~" : Agak le sikit hahaha

rain6913 said...
This comment has been removed by the author.
Rain said...

makin tak tenteran plak aku baca haha

Followers