Wednesday, October 19, 2011

Yeay


Yeay! My new toy dah keluar kat HK dan harap2 dapat menan ni by end of this month. Can't hardly wait!

p/s : Amer+Ashraf #4 akan kuar Isnin depan (terpaksa edit sebab editor cakap terlampau lucah T_T)

34 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha...
cumelnya!

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Haruss

;-)p

zati embong said...

itu dia,menan dia da kuar.

Jue said...

captain america!!nak jugok! anto p rumah, spy aku leh ltk next to aku punya ghost rider hihi

CintaZulaikha said...

bagi aku satu, aku dgr ceta ikha nak musnahkah salah stu menan ko..huahhahhaha

bukankosong said...

pengubat hati luka lara katanya

hahahahhaa

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : + anak satu lagi muahaha

Jue : Err... takleh nanti my wifey marah, dia garang

CintaZulaikha : Ikha cakap dia nak trench coat burberry jew...sile beli

Hanie_Dew said...

ngeeee..captain america...

next monday??terlampau lucah??apekah???

Hanie_Dew said...

soh syrena nyanyi.

Workshop Internet Marketing said...

Workshop Bisnis Online. Malang, 29-30 Oktober 2011. Peserta terbatas 30 orang. Tempat LAB Statistik FE UIN Malang.

Materi UTAMA : Membangun TOKO ONLINE, Riset PRODUK, Teknik JITU Promosi dan Marketing INTERNET.

Materi TAMBAHAN : Optimasi Blackberry+Facebook+Twitter Untuk BISNIS Online.

Garansi 1 BULAN Jualan.

Info Lengkap: www.GuruBisnisOnline.com | PIN BB 2310BF87 | 0856 4960 8915.

Puteri said...

wow...

p/s: wow... >_<

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Agak le, sebab tu terpaksa edit2 dulu... Angry sex katanya hahaha

Bukan Kosong : Toys never leave. hahaha

Puteri : Wow gak.... :D

So Shy Lady said...

akak pun jaga elok2 toy lama anak, kot2 bsar nnti jadi brg bharga ;D

sbg member LPF akak sokong pgunaan kt2 yg bhemah ngeh3x

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Ngah cuba potong. muahahaha....

p/s : Menan2 tu harus dijaga elok2 nanti leh jual rege die akan melambung

HEROICzero said...

#awesome !

アヌム ちゃん said...

smattt gak..huhu

Asrul "iLham" Sany said...

HEROICzero : Awesomeness dude

アヌム ちゃん : Can't wait to get him ;D

dill said...

uih. minat die ngan menan ni ye. hihi

dill.

Tukang Karut said...

habis la duit gaji ko bulan ni...

monologtinism said...

betull.
tokse luca-luca

adwafarahin said...

weyh nice gilak! nk jugak!!

khairul akmal bin azman said...

best weyh citer dia..
aku suke mainan gundam

Mya said...

kacaknya toy tersebut!

ILA HonEyBuNNy said...

wahhahah....can't wait tu....ehheheh

anamizu said...

AMAREKA mu mir =P



luv,
cik ana

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang suka wat koleksi ke??? best best...

sahromnasrudin said...

aku suka doraemon..watak sizuka hehehheeee

Asrul "iLham" Sany said...

SEMUA : Toys are like my kids ;D

ORLANDO AHMAD said...

gua nak galaxy tab...

Asrul "iLham" Sany said...

ORLANDO AHMAD : Wah, ustaz Romeo kacak rupernye... muahaha

gedek! said...

ini pon kategori 'gila' jugak ni...!

haha!

Bidadari Syurga said...

kah kah kah..... hobi kamu mahal tahu... tapi berbaloikan...? sepupu akakpun sama mcm adik gak... cantik plak akak tgk...

p/s: dpt akak bayangkan time ni... mak akak menjerit tgk akak beli buku sekali byk pada satu2 masa kalau akak gila hapakebenda...

Bidadari Syurga said...

Prince... tak sabar nak baca 'adegan terlampau' ada ke...? haish..... kena catu gak ke...? haish./. kami akhil baligh tahu.... :P

Ann Huda (Ate) said...

Ko ni mmg antu menan... tak pe lah asal jangan antu raya. Hehehe. Asal ko bahagia dikkkk.

Followers