Friday, October 21, 2011

JDM : Magic City


Yeay, 1st preview of Jeffrey Dean Morgan's TV series. Can't wait to watch it next year (lambatnya T_T) 50's era is sexy.

30 comments:

Jue said...

sexy, i know it hoho

Hanie_Dew said...

aweks era 50's memang sexy.

Asrul "iLham" Sany said...

Jue + Hanie+Dew : Awek2 moden cam korang pun cun + sexy gak

:D

My Little Diary said...

wallawei...
i luv the scenes...

Asrul "iLham" Sany said...

My Little Diary : Me too, sexay

:D

khairul akmal bin azman said...

filem lama2..bace message nak sampaikan.
x macam filem skrg..

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal bin azman : Yg penting ada pelakon feberet aku muhahahaha

CintaZulaikha said...

haduhhhh...jom r gi tgk sesama~~

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Ni main kat tv daa...

:D

Hanie_Dew said...

tq for the compliment. kembang semangkuk dah.pantang kene puji kitrg ni.hahahhaa.

jom jom berkreatif bersama.

Bidadari Syurga said...

akak tak pernah tgk tv series nie... nanti nak usha thanks adik.

p/s: best ke?

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Jum3

Bidadari Syurga : Blum tayang lagi kak, taun depan baru start, sy kalau ada JDM kompom best muahahaha

HEROICzero said...

slow gila weh buffer !

PenuliS said...

bro,kau blh tlg x letak citer bersiri tu kt side bar.ikut turutan.bkn hape,cuma sng nk baca.terima kasih.=)

adwafarahin said...

wwww seksa! eh eh slh sexy! haha

Saiazuan said...

hoho sgt cool gaya dia :D

PinQib said...

die hard fan ke ape ni

delarocha said...

retro

Asrul "iLham" Sany said...

HEROICzero : sabo2 haha

PenuliS : Akan dibuat (ngah blaja nak buat sebenarnya buta it sket haha)

adwafarahin : kah3

Saiazuan : sgt2 :D

PinQib : Kipas-susah-mati JDM :D

delarocha : Tu ar, aku suke 50's

Chuu Muqhlis said...

auwww, padan pun x sabar dia nunggu cite ni kua :D

Pembunuh Tanpa Bayang said...

owh,hidung berdarah.

Hanie_Dew said...

tak sabar nak tgu next short nie..

Asrul "iLham" Sany said...

Pembunuh Tanpa Bayang : Gempak hahaha

Hanie_Dew : Dah siap dah, tapi début on monday

:D

Hanis MY said...

wahh jakun pestime tahu ni...

Daddylicious said...

stylo milo kan....kool...

blog-tips-kurus said...

cekci mekci!

PinQib said...

i prefer funny than sexy..

Asrul "iLham" Sany said...

Hanis MY : Jakun gak tgk 'keseksian' trailer ni hohohoho

Daddylicious : awesomeness

blog-tips-kurus : Cekci sgt

PinQib : I love both hohoho

Saiazuan said...

cooooool~ :D

Asrul "iLham" Sany said...

Saiazuan : Awesomeness...

:D

Followers