Monday, August 5, 2013

Hari 5

Nama anak-anak Britney.
Dari kiri ke kanan.

Hitam Putih : Shailene Woodley (betina)
Oren Merah : Kamal Adli* (jantan)
Oren Merah : Nick Jonas (jantan)
Calico : Selena Gomez (betina)

Glams tak? Hahaha. *1st time letak nama artis Malaywood sebab artis feberet. Setakat ni Britney pandai jaga anak-anak. Pandai tol Britney beranak 2 pasang anak kucing.

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

the malay male said...

surat beranak dah dapat? ehhhh

Tukang Karut said...

nama semuanya glemer!!!

Nong Andy said...

Hahahaha..comelnya si musang britney menyusukan anak2nya..

Tdi nak tanya kenapa ada satu nama melayu.. tapi rupanya dah di jawab oleh 'ayah' hahaha..

Teruknya saya sebab tak kenal kamal adli.. mungkin saya kenal mukany tapi tak tahu nama kot.. hehehe.. lepas ni nak google nama kamal adli la..

Skull Writers said...

pertambahan ahli baru nampaknya






Nico Robin

Aishah Jahirah said...

comelnya....geram tgk baby meow...heheh
salam aidilfitri..maaf andai ada salah dan silap.

Zuan said...

hehe britney namo eh

Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan dan Saiazuan Blog :)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

wow , gila glamour nama anak kucing ni...nasib baik tak letak shah rukh khan ke , kajol ke....
btw , selamat hari raya :P

Juliet_iRa~" said...

heee seronok la tu dpt byk kucing awk..hehe glamer tuu nama anak kucing awk hihi

selamat hari raya maaf zahir dan batin..

pss : lama dah xblogging tu y xdtg sini hee

Tinta Lana said...

Salam.

Gila glamor nama depa,hahaha

Followers