Thursday, July 25, 2013

Hari 25

Dah start cuti alek kg. Walaupun gembira dapat jumpa famili kat sana dan bermalasan tahap dewa sebab ada orang yang cuci pakaian, masak etc, rasa sedih gak nak tinggalkan anak-anak bulus kat KL. Tambah-tambah Britney dah sarat giler. Tak sabar nak jadi Atok. hehehe.

Memandangkan esok kat kg internet mungkin akan slow, saya postkan siap-siap, kad raya dari AiS Pet Store.

Like dah hampir-hampir 5 ratus fans. Kepada sesiapa yang belum like, silalah like untuk tgk gambar-gambar comel anak-anak bulus.

Dan rasa EXCITED sebab lepas raya, anak-anak baru lain akan sampai di AiS Pet Store. Yeay ~

P/S : Saya ingin mengucapkan setinggi penghargaan dan jutaan terima kasih kepada bisnes partner saya iaitu Encik Bukan Kosong sebab sudi jagakan Britney and the gang serta ambik shift raya. Tanpa beliau susah saya nak urus seorang-seorang (Ayat bodek hahaha).

Glamer tak semua? hehehe Tema Arabian Romance. (Sile klik untuk versi Besao sket)

8 comments:

Pembunuh Tanpa Bayang : said...

selamat bercuti...
wah...dah bakal jadi atuk ya?

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Awai nyer cuti raya
Ehh my blog dah open to public la
No need to invite dah ngeee

~SaL IjOu~ said...

amboi..glemer x hengat sumenya~ ;)

Hanie Dew said...

comels...paling cun yang turban merah..

reenapple said...

Huuu.. selamat hari raya. :3

Nong Andy said...

Oh? Baru tahu ada page..


Ada kad raya 'anak2 ko yg comel lak tu'

Awalnya ko cuti *jeles

Teena Tna said...

Memang best balik kg, dpt bermalas-malasan.

Titisan Hujan said...

agak2 boleh dpt tak kad raya yg comel itu???

Followers