Monday, April 29, 2013

Hari 29

Setakat ni AiS Pet Store dah ada kucing baka ragdoll (Britney dan Katy P), American Curl (Jeremy Renner) dan tengah tunggu kucing baka Scottish Fold (Leonardo Dicaprio).

Saya dan rakan bisnes tengah merancang untuk beli beberapa baka lagi. Target setahun seekor baka yang berlainan.

Exotic Shorthair, cadang nak beli bulan 12 ni. Harga : RM2000
British Shorthair tahun depan, bulan 12 gak. Harga RM3800
American Shorthair tahun 2015, bulan 12. Harga RM1800
Minskin pada tahun 2016, bulan 12. Harga tak tahu sebab kena import.
Yang penting rancangan bisnes ni mendapat restu mak, jadi harap-harapnya menjadi. Amin....

11 comments:

Tukang Karut said...

wua... macam2 kucing ada no...

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

hebat!!! peminat kucing kaw kaw ni....

Aishah Jahirah said...

macam2 baka kucing ada....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kesian gua tgk gmbr kucing last tu...memang ada mcm tu ek..

eita said...

seriau nyer tengok gambo kucing yang last..geliiiii

reenapple said...

okeh.. semuanya comel. =)

ghost writer said...

mnskin seperti baka dari aliens. :)

ghost writer said...

mnskin seperti baka dari aliens. :)

ArELeEz said...

comel2, dowh..! tp, yg last tu cam lahir xcukup bln je. ke mmg spesis camtu?

Tinta Lana said...

Jenis minskin tu, sebenarnya ada bulu ke tidak asrul?

Salu gak nampak baka ni, sekali pandang, mcm kulit smata.

Waa..camni rupanya harga kucing. Boleh ak tau, harga tu diletakkan based on apa? selain jenis baka?

anak ayah said...

yaiiii! yg no1 tuh cam garfield!!comel eh!

Followers