Tuesday, May 29, 2012

Warna Kaseh : Cupcake


"Saya nak cupcake cheese dua, red velvet dua, creme brulee dua dan tiramisu dua," Sophie menunjukkan arah cupcake yang dia mahukan.
Az berdebar-debar kerana gadis pujaannya berada sangat dekat dengannya. Sambil mengambil cupcake pilihan Sophie, Az cuba untuk membentuk ayat mengorat.
"Saya... Err... Awak... Err...," kata Az sambil tersekat-sekat.
Namun susunan ayatnya tidak menjadi. Lantas dia memberikan bungkusan cupcake itu dengan tangan berketar-ketar. Sophie membayar wang dan memberikan satu senyuman manis

sebelum dia beredar menuju ke butiknya.
"Bodoh kau Az! Kenapa kau penakut sangat!?" Az mengutuk dirinya sendiri.

Baca selanjutnya...

11 comments:

*SiRibenMerah said...

nak cupcakeeeeee juga~

Juliet_iRa~" said...

nak g bc kat sana tp tggl comment kat sini dl..haha ;p

sy suka baking cupcake..nak x?ahha;p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

I`m not gayyyy hahaha wajib org ingat sebaliknyer...tetiba teringin nak mkn cupcake plak uwaaaa

Tukang Karut said...

tak suka cupcake kerana ada cerita sendiri...

Juliet_iRa~" said...

hahaha..alaa cupcake biasa2 je leh la wat..cupcake cantik2 xreti..;p

hihihi

bila nak kahwin ni?bz je tgk..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

apa ni az?? hahaa

oRkEd PuTiH said...

nk jgk... !!!!!!

CintaZulaikha said...

terbaeklahhhhh noks...

eita said...

cup cake satu lori....
:P

Iffah Afeefah said...

cupcakes idaman

#eh tajuk je mengerikan tapi cite die oke

trust me!

Hanie Dew said...

citer ni sweet. wat citer sweet sweet cenggini lagi Asrul.

err...Faker ada sambungan lagi ke.. *sengaje tanya padahal dah tau akan besambung* ihik.

Followers